SELAMAT DATANG KE MESH2U.COM 


-----------------------------------------------------------------------------------
HANYA DENGAN PENDAFTARAN MELALUI ONLINE DAN MODAL SERENDAH RM360.00 UNTUK PAKEJ EKONOMI, ANDA BAKAL MENDAPAT :-

  • 1 Web Page sebagai produk utama melalui Pakej Mesh2u.com merupakan eksklusif daripada pihak Mesh Ventures. Web Page Mesh2u.com mengandungi kriteria penting di dalam info pemasaran secara online seperti info utama bisnes, gambar berkaitan bisnes, maklumat untuk dihubungi termasuk email, alamat laman web, no telefon, alamat termasuk peta berkaitan. Keterangan lengkap, klik sini

  • Web Page disenaraikan dalam Direktori Utama Mesh2u.com. Web anda akan dimasukkan dalam direktori secara automatik mengikut kategori yang anda masukkan. Ini bagi memudahkan pelawat Mesh2u.com dan di kalangan rakaniaga Mesh2u.com untuk mengetahui bisnes/ servis yang anda tawarkan. Untuk ke laman direktori, klik sini

  • Pelan insentif yang sangat menarik dan hebat disediakan bagi mereka yang meminati dunia perniagaan. Anda dapat melihat secara terus komisen anda diagihkan selepas anda berjaya memperkenalkan produk Mesh2u kepada rakan yang lain dan membeli secara online melalui web Mesh2u.com.

  • Potensi menjana pendapatan tambahan sehingga RM19,650.00 dengan melalui program insentif Mesh2u.com melalui pakej hebat yang disediakan. Program reseller ini memberi peluang untuk bekerja dari rumah dan sesuai untuk semua peringkat masyarakat. Cuma memperkenalkan pada kenalan untuk menyertai Program Affiliate Mesh2u.com. Anda juga boleh promosikan laman web affiliate anda yang diberikan PERCUMA secara online. Setiap belian mereka, anda dapat komisen hebat. Keterangan lengkap, klik sini
     

-----------------------------------------------------------------------------------
BAGAIMANA PROGRAM DI MESH2U.COM DAPAT MEMBANTU ANDA MENAMBAH PENDAPATAN?

Dengan membeli pakej yang disediakan di Mesh2u.com, anda serta-merta layak menjadi rakaniaga Reseller Mesh2u.com dan berpeluang membina pendapatan hebat. Dengan program Reseller Mesh2u.com juga, anda berpeluang mencapai potensi pendapatan sehingga RM19,650.00, ini tidak mustahil kerana pelan penajaan adalah tanpa had. Yang paling penting adalah tekad dan usaha anda untuk mencapai kejayaan hebat ini. Mulakan kejayaan hebat di sini!

Anda boleh mulakan perniagaan produk Web Page Mesh2u.com secara sambilan. Walaupun anda masih bekerja, anda boleh berniaga pada hujung minggu atau pada malam hari untuk mencari "side income". Anda juga boleh membuat mengurus perniagaan hanya dari rumah pada waktu selepas bekerja seperti pada waktu malam hanya melalui talian Internet. Anda hanya kenalkan rakaniaga baru di bawah tajaan anda, dan anda akan dapat insentif atas setiap pembelian daripada mereka.

Atau anda boleh mencari pekerja untuk menjalankan perniagaan anda dimana sekarang ini tenaga pekerja amat mudah untuk dicari kerana ramai remaja yang menganggur dan ramai pekerja kilang diberhentikan atas sebab ketidakseimbangan ekonomi daripada luar negara baru-baru ini.

Atau anda boleh berniaga secara full-time di mana anda boleh bekerja dari rumah atau pejabat. Melalui online atau cara offline (edar risalah, letak iklan di surat khabar, kursus atau seminar dan sebagainya), anda boleh mempromosikan produk dan peluang perniagaan di Mesh2u.com.
Keterangan Lanjut Mengenai Pelan Insentif, Klik Sini


 

AMARAN AKTIVITI SPAM
Pihak Mesh2u.com tidak akan bertolak ansur dengan ahli yang melakukan SPAM.
Jika didapati melakukan SPAM, laman web pihak terlibat akan diberhentikan serta-merta tanpa notis.

 

Online : 5
Pelawat :
224978
Tarikh : 30/09/2023
IP : 3.214.184.223

  

 

  

Username 

Password 

 

Lupa Password

Bookmark and Share


Penaja :  online
Nama : Roziah
No. HP : 012-2861577Mohd Ali
[Shah Alam | Selangor]
aep ea
[ | Sarawak]
CHUA YEE TENG
[PORT DICKSON | Negeri Sembilan]
Karim Hamzah
[Batu Pahat | Johor]
Sofea Maisara
[Subang Jaya | Selangor]
rahim tan
[PORT DICKSON | Negeri Sembilan]
Nor Haizura binti Ahmad Nadzir
[PORT DICKSON | Negeri Sembilan]
Nor Haizura binti Ahmad Nadzir
[PORT DICKSON | Negeri Sembilan]
M Farid Ahmad
[Kulim | Kedah]
Kamal Ahmad
[Kepala Batas | Pulau Pinang]
 

 mariam (10) 

 Ibu (7) 

 azura (7) 

 hajar (6) 

 Midie (6) 

 ainy (6) 

 Nisa (6) 

 fydaz (6) 

 rashidd62 (5) 

 mesh12 (5) 


 mariam (10) 

 Ibu (7) 

 azura (7) 

 hajar (6) 

 fydaz (6) 

 ainy (6) 

 mesh11 (6) 

 Nisa (6) 

 Midie (6) 

 cekgu04 (5) 

 khosaini (5) 

 cekgu01 (5) 

 eton (5) 

 mesh1202 (5) 

 mesh16 (5) 

 aziz68 (5) 

 cekgu02 (5) 

 rashidd62 (5) 
 

 
   

Copyright Mesh2u.com 2009 - 2013